Ilmoita muutoksista ja tilaa tarvitsemasi dokumentit

 

Oletko tekemässä remonttia, muuttamassa tai tarvitsetko taloyhtiöön liittyviä asiakirjoja vaikkapa asunnon myyntiä varten?

Hoida ilmoitukset ja tilaa tarvittavat dokumentit sähköisesti silloin, kun se sinulle sopii.

Muuttoilmoitus

Oletko muuttamassa uuteen asuntoon tai pois nykyisestä? Muista tehdä muuttoilmoitus myös isännöitsijälle. Näin yhteystietosi ovat ajan tasalla taloyhtiön tiedottamista ja viestintää varten. Maistraattiin tai postiin tehtävä muuttoilmoitus ei välity isännöintioimistolle eikä huoltoyhtiölle.

Muutostyöilmoitus

Huoneistossa suoritettavista muutostöistä on ilmoitettava isännöitsijälle tai taloyhtiön hallitukselle. Kirjallinen ilmoitus on tehtävä remontista, joka voi vaikuttaa yhtiön tai toisen osakkaan vastuulla olevaan osaan kiinteistöstä, rakennuksesta tai huoneistosta. Tällaisia ovat esimerkiksi kylpyhuoneen vesieristeitä, kantavia seinärakenteita, sähköjohtoja tai lämmitys-, vesi- tai viemärijärjestelmää koskevat muutokset. Pintaremontista ei tarvitse tehdä erillistä muutostyöilmoitusta. Hallitus päättää muutostyön hyväksymisestä ja siitä, tarvitaanko työlle valvoja. Mikäli valvoja vaaditaan, osakas maksaa valvojan kustannukset. Muutostyöilmoitukset käsitellään mahdollisimman nopeasti. Mikäli on epäselvää, aiheutuuko remontista haittaa tai vahinkoa, osakkaalta pyydetään erillistä selvitystä.

Vikailmoitus

Vuotaako hana, toimiiko lämmitys? Taloyhtiön kunnossapidosta vastaa huoltoyhtiö. Tyypillisesti vikailmoitukset tehdään olemalla suoraan yhteydessä taloyhtiön käyttämään huoltoyhtiöön. Mikäli taloyhtiöllä ei ole käytössä huoltoyhtiötä, toimintaohjeet tulevat taloyhtiölle erillisellä tiedotteella isännöitsijältä.

Sähköinen Hausvise-ohjelma helpottaa asiointia

Taloyhtiön Hausvise-asukassivustolla pysyt ajan tasalla taloyhtiön päivittäisissä asioissa, tarkistat huoneistoasi koskevat asiat, ja asioit sähköisesti isännöintitoimiston kanssa.

Hausvise-ohje

Taloyhtiön Hausvise-asukassivustolla pysyt ajan tasalla
taloyhtiön päivittäisissä asioissa, tarkistat huoneistoasi koskevat asiat, ja asioit sähköisesti isännöintitoimiston kanssa.

Tilaa tarvitsemasi asiakirja

Voit tilata tästä käyttöösi kaikki tarvitsemasi taloyhtiön asiakirjat. Vain osakkaat voivat tilata asiakirjoja, muilta tarvitaan sitä varten toimeksiantosopimus.

Isännöitsijäntodistuksen toimitamme osakkaalle tai hänen valtuuttamalleen. Mikäli olet saanut osakkaalta valtakirjan / toimeksiannon, liitä se liitteeksi asiakirjatilaukseen. Isännöitsijäntodistuksen toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Mikäli haluatte pikatoimituksella todistuksen, tarkistakaa sähköpostilla, onko pikatoimitus mahdollinen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Valitse nykyaikainen, luotettava ja tavoitettava ammatti-isännöitsijä, joka palvelee taloyhtiönne etua. Pyydä tarjous isännöinnistä ja voit luottaa siihen, että kotisi tai sijoitusasuntosi talous sekä hallinto ovat osaavissa käsissä.