Mitä on hyvä ja vastuullinen isännöinti?

Isännöitsijä on kuin taloyhtiön toimitusjohtaja: hän hoitaa hallintoa, tukee yhtiön hallitusta sekä valvoo sitä, että jokaista osakasta kohdellaan taloyhtiössä yhdenvertaisesti. Meillä isännöistijä huolehtii aina myös yhtiön kunnossapidosta ja auttaa ylläpitämään kiinteistön arvoa.

Hyvä auttaa taloyhtiön hallitusta ja osakkaita tekemään kestäviä päätöksiä. Isännöinti Nurminen Oy on yhtiön hallituksen tukena ja neuvoo tarvittaessa kaikissa taloyhtiön hallintoon liittyvissä kysymyksissä.

Isännöintiin kuuluu paljon rutiineja, jotka hoidetaan täsmällisesti ja huolellisesti. Toisaalta taloyhtiössä täytyy silloin tällöin tehdä remonttia, uusia ja kilpailuttaa järjestelmiä sekä reagoida odottamattomiin yllätyksiin. Hyvältä isännöitsijältä vaaditaan silloin myös timanttisia projektinhallintataitoja sekä laajempaa ymmärrystä taloyhtiön edusta.

Isännöinnin eettiset ohjeet

Isännöinti Nurminen Oy on sitoutunut noudattamaan Isännöintiliiton isännöinnin eettisiä ohjeita ja hyvää isännöintitapaa. Suomen Isännöintiliitto ry, Isännöinnin Auktorisointi ISA ry ja Suomen Kiinteistöliitto ry ovat hyväksyneet eettiset ohjeet noudatettaviksi koko isännöintialalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Valitse nykyaikainen, luotettava ja tavoitettava ammatti-isännöitsijä, joka palvelee taloyhtiönne etua. Pyydä tarjous isännöinnistä ja voit luottaa siihen, että kotisi tai sijoitusasuntosi talous sekä hallinto ovat osaavissa käsissä.