PUOLENPITOA SUURELLA SYDÄMELLÄ 

Lupauksemme

Isännöinti Nurminen Ky:n asiakkaana taloyhtiönne asiat ovat hyvässä hoidossa ja lakisääteiset velvollisuudet täytetty. Hoidamme sopimuksen mukaiset tehtävät ripeästi ja yhteisesti sovitussa aikataulussa. Jos kuitenkin katsotte, että Isännöinti Nurminen Ky ei ole toiminut lupauksensa mukaisesti, voitte purkaa sopimuksen ilman 3 kuukauden irtisanomisaikaa.

Sirpan tarina

Sirpa Nurminen on vahva kiinteistöalan ammattilainen, joka on työskennellyt mm. lääninhallituksessa ja kiinteistönvälittäjänä sekä omistanut kaksi aikaisempaa yritystä. Sirpa tuntee kiinteistöalan kuin omat taskunsa ja on erityisesti kotonaan hallinnollisten asioiden ja kirjanpidon parissa. Konkariyrittäjän tie onkin kulkenut koko työuran ajan kohti tätä kaikkein ominta unelmaa, joka syttyi kymmeniä vuosia sitten kauppaoppilaitoksessa ja lopullisesti vahvistui kiinteistönvälitystyössä. Tällä hetkellä isännöintitoimiston rinnalla toimii sisaryrityksenä tilitoimisto Linnatili, joka tarjoaa kirjanpitopalveluja yhteisöille ja yrityksille.

Sirpa on ehtinyt urallaan nähdä paljon taloyhtiöiden hallinnon kipukohtia. Hänen unelmaansa kuuluu olla se kaikkein luotetuin isännöitsijä, jolle asukas ja osakas uskaltaa soittaa pienenkin kysymyksen tai huolen kanssa. Jos Sirpa ei ehdi vastata puhelimeen, on varmaa, että soitto tulee takaisinpäin. Myös sähköpostilla Sirpa on tavoitettavissa, eivätkä osakkaiden viestit hautaudu roskapostikansioihin, vaan niihin tulee varmasti vastaus. 

Sirpalle on tärkeää olla myös neuvonantajan roolissa niin taloyhtiöille kuin yritysasiakkailleen. Kokemus ja osaaminen siirtyvät luontevasti, eikä kaikkea tarvitse oppia kantapään kautta, kun paatissa on mukana kokenut ammattilainen.

Mitkään taloyhtiöiden ongelmat eivät Sirpaa säikäytä. Hän huomauttaa lempeällä huumorillaan, että on erikoistunut kriisitaloyhtiöihin. Selitys on looginen: “Ainahan taloyhtiöillä on jokin syy siihen, että isännöitsijää vaihdetaan.” Näitä erilaisia kriisejä on sitten ratkottu niin suurempien kuin pienempienkin hallitusten kanssa.

Pitkä ura tuo kokemusta ja lempeyttä, mutta ei tarkoita jämähtämistä. Sirpa on vahvasti ajan hermolla ja käyttää itsestään selvästi ajanmukaisimpia sähköisiä järjestelmiä, joiden avulla taloyhtiöt saavat hallinnolliset asiansa hoidettua nopeasti, sujuvasti ja tarvittaessa etänä vaikka kesken lomamatkan. (Jos teidän taloyhtiönne hoitaa asiat vielä paperipostissa, kannattaa ottaa pikaisesti yhteyttä Sirpaan!)

Isännöinti Nurminen Ky toimii laajalti Hämeen ja Pirkanmaan alueella, sähköisten palvelujen ansiosta kaikki sujuu hyvin hiukan kauempaakin. Mainostamista ei yritys ole tähän mennessä tarvinnut, sillä alueella tunnettu kiinteistöalan konkari saa tarjouspyyntöjä jatkuvasti. Sana hyvästä ja huolehtivasta hoidosta kulkee talosta toiseen ja osakkaalta toiselle.

Valitse sinäkin kiinteistöomaisuudellesi osaava hoitaja, johon voit luottaa!

Isännöitsijä Sirpa Nurminen

  • Isännöinnin ammattitutkinto, IAT
  • Taloushallinnon ammattitutkinto
  • Kiinteistönvälittäjä LKV, Vuokravälittäjä LVV
  • Tradenomi, AMK
  • Yo-merkonomi
  • Tulityökortti
  • Hygieniakortti